Saker förändras part 2

Det är inte bara universitetsbiblioteket som förändras. Även den här bloggen förändras. Eller, flyttar är väl mer rättvist sagt. Numera hittar ni den på http://juridikflickan.wordpress.com. Vi ses där!

Saker förändras

Jag är inget stort fan av universitetbiblioteket. En period under den andra terminen på juristlinjen satt jag ofta där tillsammans med kompisar och pluggade. Favoritplatsen var på övre våningen, där det fanns sköna fåtöljer gömda bakom en bokhylla. Där var det så avskiljt så man kunde till och med prata lite utan att någon märkte det.

I måndags skulle jag för första gången sen en dags tentaplugg på slutet av termin tre sätta mig i biblioteket och plugga med en kompis. Döm om min förvåning när hela plan två helt plötsligt blivit en tyst zon. När hände det egentligen? Jag som hade siktet inställt på de två fåtöljerna (om jag ens hittar dit igen), men det gick ju inte så bra. Om min duktiga sitta-i-biblioteket-period ska fortsätta måste vi hitta något nytt, mysigt ställe att sitta på.

Time to get to work

Efter mitt lilla breakdown förra veckan har jag nu insett att det är dags att börja plugga ordentligt. Tentan den 24 mars närmar sig med stormsteg, och som alltid siktar jag mot ett AB. Ska jag lyckas få ett AB på den här tentan så kommer det dock krävas massor med hårt jobb, det duger inte att bara sitta och stirra på böckerna eller att bara läsa några sidor varje dag och vara nöjd med det. Nu är det helt enkelt bara att hugga i och hoppas på att jag hinner lära mig allt som är värt att lära sig om skatterätt tills den 24 mars. Det ska gå!

RSS 2.0